2011. szeptember 10., szombat

Molylepkék

Kicsit több, mint öt órán keresztül takarítottam a kamrát és tettem mindent zárható dobozokba. Illetve mindent, amiről azt feltételeztem, hogy nem légmentesen záródik. Elismerem, a konyhára már nem maradt erőm, de nem is tűnik úgy, mintha onnan jönnének.

Öt órán keresztül.

Azóta eltelt két óra, miközben úgy gondoltam, a szobában már nem lehet semmi, legalább 10 lepkét agyoncsaptam. Bizonyára jönnek a lámpafényre. Ekkor még nem vesztettem el minden reményt.

Majd fél óránként bemegyek a kamrába, hogy ellenőrizzem a helyzetet. Először egy kukac a falon. Azt megölöm. Következő fél órában egy lepke. Jó biztos berepült amikor nem vettem észre. A harmadik fél órában még egy kukac a falon. Hogy kerülnek oda???? Már lemostam a falakat, letöröltem a legfelső polcokat. Hogyan?

Azután leülök, hogy egyek egy zacskós bögrés levest, mert találtam a rendrakás közben, és egész jók. Kiöntöm, rá a forróvíz. Egyszer csak feljön egy kib..tt kukac a víz tetejére. És basszus lyukas a zacskó, konkrétan átrágta magát a kukac a zacskón, vagy a lepke vagy nem tudom mi. Hát én sem tudnám megrágni azt a zacskót!!!!!

Itt feladtam, és most már Morteinnel járok. Nem érdekel. Lehet, hogy én is belehalok, de nem lesz egy lepke sem.

Ui.: Kiraktam ragasztós molylepkecsapdát is. Ha nem segít, költözöm.

2 megjegyzés:

  1. váá, ez úgy hangzik, mint egy rémálom...
    ja, és a kirándulás? az nem ma lett volna?

    VálaszTörlés
  2. de, de végül közbe jött valami a srácnak. Nem is baj, mert legalább egy évet öregedtem volna az erdő közepén azt várva, hogy mikor fog fejbe verni és elásni :)

    VálaszTörlés