2011. szeptember 21., szerda

Az energiavámpírokról

Egy út átlagosan 10 perc az ügyelettől a betegig. Na ezalatt kiszívja a lelkemet, és csak az üres szemeim maradnak. És a lila foltok, ahogy verem a fejem a falba...

A Béla utca 10be megyünk. De először iszom kávét, de nem kellett volna kávét inni mert el kell mennem wcre, de inkább nem megyek el. Na most inkább elmegyek, végül is ráérünk. Na akkor indulunk. de hol a tollam? ja a zsebemben van a tollam, de nem igaz, hogy nem tudom olyan helyre rakni, hogy ne essen ki a táskából. Nem baj ráérünk. A Béla utca 10be megyünk.
Na ezt a szart, pedig már elengedtem, és kellett várni 3-at mielőtt elindult.
Mi?
Itt nyomom a kapugombot és már felengedtem, mire nyílt. Nem hiszem el, hogy ennyire szar.
Miért van ennyi beteg, én mindig kifogom. És lottózni is kéne, de nincs pénzem, de nyerni meg aztán jó volna. Az meg hogy megy itt az úton? na most hol vagyunk. na még csak az kéne hogy a szocotthonba menjünk, te voltál már ott? te is kifogod mindig mi? én is kifogom, de nem is beszélek róla, nehogy bejöjjön, de úgyis mindig kifogom. Na hova megyünk, megnézem. Béla utca? Hol is van a Béla utca? Na befordulok. na ez a jános utca, na akkor megnézem a térképet, de nincs is térkép mindig kifogom.
Tessék
Akkor meg is fordulok.
De a következő utca
Nem baj akkor is megfordulok, mert itt nem tudok így menni. most jobbra vagy balra. jobbra kell menni tuti, a francba jobbra nem lehet menni, megfordulok megint.
De balra kell menni
Na milyen szerencse hogy nem jobbra kell menni, majdnem befordultam jobbra. különben is a benzinárak olyan magasak, hogy nem mindegy. Na innen menjünk gyorsan, mert ezek is itt a tetőn dolgoznak. úgysincsenek kikötve, úgyhogy menjünk innen.

Mentsetek meg kérlek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése